Uudis

EOL sõlmis koostöölepingu Kingivabrik OÜga

EOL sõlmis koostöölepingu Kingivabrik OÜga

Eesti Orienteerumisliit ja Kingivabrik OÜ sõlmisid koostöölepingu, mille abil parandada orienteerumisspordi nähtavust meie ühiskonnas. Kingivabrik on juba mitmeid aastaid orienteerumisega lähedalt kokku puutunud ning ka orienteerumise tiitlivõistluste korralduses kaasa löönud – see ettevõte oli nii 2022. aasta orienteerumisjooksu Euroopa MV kui 2016. aasta veteranide MMi meenete kujundaja ja tootja.
“2023. aastal otsustasime anda hoogu juurde Eesti Orienteerumisliidule, et orienteerumisest saaks järgmine rahvasport. Orienteerumine on üks kõige vähem varustust nõudev spordiala, mida saab harrastada iga inimene. Orienteerumisliit on teinud väga palju tööd, et päevakutel ja püsiradadel osalemine oleks lihtne üle Eesti. Orienteerumisega seotud sümboolika loomine on omamoodi tore väljakutse, kus on palju võimalusi erinevate pilkupüüdvate meenete valmistamiseks,” kinnitas Kingivabriku tegevjuht Aigar Holm.
Kingivabriku toel valmisid ka 2022. aasta novembris toimunud EOLi autasutamisgalal jagatud auhinnad – akupangad ja pusad ning uued EOLi toetajate esitlusstendid.

Kingivabriku tootevalik on leitav lehelt https://meened.ee/