Uudis

Euroopa Metsameeste Orienteerumise Meistrivõistlused (EOFL) 25.-29.06.2023 Palanga, Leedu.

Euroopa Metsameeste Orienteerumise Meistrivõistlused (EOFL) 25.-29.06.2023 Palanga, Leedu.

Tänavused Euroopa metsameeste orienteerumise meistrivõistlused (EOFL) toimuvad juba 2 kuu pärast – 25.-29. juunil Leedu kuurortlinnas Palangas.

Info tänavuse EFOLi kohta on koondatud kodulehele: https://www.efol2023.lt/

EOFL on pika traditsiooniga iga aastane metsameeste orienteerumisvõistlus, mis leiab aset erinevates Euroopa riikides. Võistlus on tuntud eriti mõnusa sõbraliku õhkkonna poolest ning loomulikult ei puudu ka metsanduseteemaline hariv lisaprogramm, nagu näiteks metsandust ja riiki tutvustavad ekskursioonid, metsandusega seotud loengud ning bankett. Hea võimalus veeta sportlik puhkus sõprade ja pere keskel ning harida end metsanduse teemal.

Võistlusel saavad osaleda:
inimesed kes töötavad metsanduse ja puidutööstuse ettevõtetes või sellest valdkonnast pensioneerunud; metsanduse ja keskkonnavaldkonna tudengid ja õpilased või kes on omandanud varem metsanduse/looduskaitse eriala; metsaomanikud; metsatöölised ja kõigi nende pereliikmed.

Võistlustele saab registreerida ainult riigiesindaja kaudu, Eestis on selleks:  Kertu Kekk-Reinhold, kertukekk@gmail.com

Küsimuste korral plaun kontakteeruda Kertu Kekk-Reinhold, 5596 7682