Uudis

Orienteerumisaasta 2023 pidulik autasustamisõhtu 18.11 algusega kell 19.30 Sagadis

Orienteerumisaasta 2023 pidulik autasustamisõhtu 18.11 algusega kell 19.30 Sagadis

Laupäeval, 18. novembril algusega 19.30 toimub traditsiooniline EOLi aastat kokkuvõttev autasustamisõhtu Lääne-Virumaal Sagadis, Sagadi mõisa peosaalis.

Autasustatavaid on tublisti üle 200, seetõttu ei jõua kõigile personaalseid kutseid saata ning see nimekiri vastavalt juhatuse 09.11.2023 otsusele nr 2535 ongi kutseks:
Palun leia oma nimi ja tule 18. novembri õhtul Sagadisse!
Piduõhtu algab traditsioonilise nn pressikonverentsiga, millele järgneb autasustamistseremoonia, suupisted, kringel ja kohv ning muidugi ei puudu ka viktoriin.

1. EOLi teenetemärgi nr 10 laureaat.

2. EOK teenetemärgi saajad: Uno Semper, Arne Kivistik, Ilmar Kask, Heino Mardiste, Tõnu Raid, Milvi Kivistik, Mati Poom, Voldemar Tasa, Toivo Saue, Rein Unt, Arvo Kivikas, Madis Oras, Kalju Vaikjärv, Paul Poopuu, Leho Haldna, Sixten Sild, Tarmo Klaar, Nikolai Järveoja ja Mati Ojandu.

3. EOLi, EOP ja Eesti koondiste toetajad: ACE Logistics Estonia AS/ Karli Lambot, AS Hekotek, RMK / Ulvar Kaubi, OÜ Baseilo / Aleksander Pritsik, MATKaSPORT OÜ/ Icebug /Tarmo Mere, T-Style OÜ/ Eero Kivikas, Kingivabrik OÜ/ Raido Jaan Rei, KPG Kaubanduse OÜ /Ülle Veibri, Stebby OÜ, AS Vunder / Jörgen Vaikjärv, OÜ Kiviraidur / Jaanus Reha, Printcenter Eesti AS/ Lauri Lahtmäe , MTÜ Eesti Erametsaliit / Arpo Kullerkupp, D.T.L Consumer Products Eesti AS (Corny) Birgit Pihlak, Metsä Forest Eesti AS/ Karin Reisner, Lauri Beilmann, AS Postimees Grupp / Henry Saare, Toomas Telgma, OÜ Nevene / Rain Jaaksoo, Sportland Eesti AS/ Dmitri Smirnov, Nordenmark Adventure/ Sven Åke Nordenmark, E-Sports Group Oy (Exel)/ Kari Halonen, Skiwax Europe OÜ (Thomas Kuus ), Värska Originaal AS/ Rauno Jõgeva, Lunden Food OÜ/ Enn Jaama.

4. Sportlike tulemuste eest 2023: Jürgen Joonas, Chris Marcus Krahv, Anett Liisa Parts, Daisy Kudre-Schnyder, Mattis Jaama, Doris Kudre, Epp Paalberg, Lauri Malsroos, Timmo Tammemäe ja Sander Linnus, Maris Terno ja Mariann Sulg, Rain Eensaar, Reeda Tuula-Fjodorov, Piibe Tammemäe, Martin Vilismäe ja Mehis Muru, Ain Fjodorov, Riivo Roose ja Sander Mirme, Neeme Loorits ja Hedi Laigar, Evely Kaasiku, Timo Sild, Annika Rihma, Margret Zimmermann, Laura Joonas, Sigrid Ruul, Harriet Koppel, Erik Marten Zernant, Anna Mia Atonen, Ossi Rasmus Priks, Emil Eensaar, Pärtel Külvik, Villem Piirimäe, Karel Jung, Renno Merenäkk, Kirti Rebane, Airi Alnek, Ilse Uus, Siiri Poopuu, Saima Värton, Priit Poopuu, Brita Ploompuu, Sander Pritsik, Jaan Viirmann, Aleksander Pritsik, Jaak Rohtsalu, Veikko Tamlak, Jana Kink, Veiko Mataloja, Lea Leppik, Lauri Leppik, Sulev Kuiv, Johannes Tasa, Jüri Rokko, Merike Mets, Evelyn Himma, Peep Eomois.

4.3 EOLi poolt lähetatud ning EOLi autasud pälvinud koondislaste treenereid: Raul Kudre, Sarmite Sild, Vallo Vaher, Nikolai Järveoja, Kuno Rooba, Paul Poopuu, Kaarel Kallas, Piibe Tammemäe, Tiit Tali, Kalle Ojasoo, Kenny Kivikas, Kaili Ots, Erti Paalberg, Maile Mangusson.

5. Autasustatakse meenega Eesti koondiste peatreenereid ja koondiste abipersonali: Elo Saue, Margus Hallik, Mattias Johansson, Toomas Telgma, Vallo Vaher, Anita Laanejõe, Juho Westerlund, Gion Schnyder, Kenny Kivikas, Kuno Rooba, Raul Kudre, Ingit Kala, Tõnu Lillelaid, Sander Annus, Emma Joonas.

6. EOLi võistluste nõustajad ja EOLi abilised: Mait Tõnisson, Kuno Rooba, Sixten Sild, Tarvo Avaste, Rein Zaitsev, Margus Sarap, Alar Assor, Ella Shved, Tõnis Jürimäe, Marko Süld, Vallo Vaher, Piibe Tammemäe, Raili Rooba, Tarmo Kuub, Eduard Pukkonen, Heino Mardiste, Meelis Atonen, Evely Kaasiku, Margus Hallik, Marek Karm.

7. RMK EOP Baseilo Usinussari: Rein Küttim, Tõnu Lääne, Peep Koppel, Gea Rennel, Ilmar Mõistlik, Oliver Ojasoo.

8. RMK EOP sarjade korraldajad 2023: Hiiumaa Orienteerujate Klubi, SK Visa, OK JOKA, OK Okas, Rakvere OK, SK Narva-Asimuut, OK West, OK Põlva Kobras, OK Orvand, Saaremaa OK, Värska OK Peko, Spordiklubi 100, OK TON, OK Nõmme, OK Ilves, Viljandi OK Lehola, OK Võru.

9. EOL võistluste korraldajad 2023: OK Võru, OK Kooperaator, Värska OK Peko, SK 100, Rakvere OK, OK Põlva Kobras, OK LSF PT, Tartu Katoliku SK.

10. Medalijaht 2023: Ingrit Kala, Anna Mia Atonen, Brigitte Panker, Airi Alnek, Emil Eensaar, Daisy Kudre-Schnyder, Kristo Heinmann.

11. EOL edetabelivõitjad, mehed ja naised 1. – 3. koht; võistlusklassides M,N16 – M,N80 edetabeli võitjad seisuga 1.11.23: https://app.orienteerumine.ee/edetabel/index0.php

12. “Aasta … 2023”

13. EOLi noorte orienteerumisjooksu auhinnasari: Erik Marten Zernant, Henri Kersna, Guido Maiste, Anna Mia Atonen, Grete Johanna Korb, Mia Esta, Pärtel Külvik, Karel Jung, Villem Piirimäe, Viola Nikitina, Johanna Oras, Maarja Oras, Nansen Palo, August Jakobson, Kurmet Kutti, Maria Eller, Harriet Koppel, Mareli Vaher.