Uudis

63. Jüriööjooksu Kalevipoja ränkarikas läks Värska OK Pekole

63. Jüriööjooksu Kalevipoja ränkarikas läks Värska OK Pekole

63. Jüriööjooks sai Sakus SK Mercury poolt edukalt peetud.

Osales 50 põhiraja ja 21 miniraja võistkonda, kokku 313 osalejaga.

Selle aastane Jüriöö maastik kulges Saku alevikus ja alevikuäärses metsatukas kus kõige edukamalt sai etteantud orienteerumisülesandega hakkama põhirajal Värska OK Peko esindustiim koosseisus Kristo Heinmann, Emily Raudkepp, Reigo Teervalt, Siiri Mere ja Sergei Rjabõshkin, kelle kätte läheb Jüriööjooksu rändkarikas “Kalevipoeg kivi viskamas” aastaks hoiule. Põnevaks kujunenud lõpuheitlusest väljus teise kohaga Järvamaa klubi  OK JOKA esindustiim koosseisus Mehis Muru, Sigrid Ruul, Raiko Marrandi, Evely Kaasiku, Tiit Tähnas ja auväärsele kolmandale kohale platseerus sel korral eelmise aasta võitja Tartu klubi OK Ilves, kes jooksis koosseisus Andres Rõõm, Hannula-Katrin Pandis, Emil Eensaar, Eveli Saue ja Kenny Kivikas.
Noorte arvestuses tegi väga hea jooksu Tartu Katoliku SK, kes 2.vahetuse lõpuks võttis sisse lausa võistluse liidripositsiooni ja lõpetades võistluse kõrgel 6.kohal. Noorte teine koht kuulus Harju OK-le ja 3.koht OK Põlva Kobrase noortele.
Veteranide arvestuses olid parimad Värska OK Peko veteranid, kellele järgnesid OK Kape ja Hiiumaa OK veteranide võistkonnad.
Kolme vahetusega mini-Jüriöö võitis SRD Harrastajate võistkond, noortest olid kiireimad LSF-i noored ja superveteranidest JOKA Masters.

Tulemused, vahejad, lohad, GPS-jägimise ja Youtube’i ülekande järelvaatamise lingid leiab võistluse kodulehel: https://skmercury.ee/jurioojooks/
https://www.facebook.com/spordiklubimercury

64.Jüriööjooks leiab aset aasta pärast Võrumaal, Haanjas.